Disclaimer

Met deze disclaimer leg ik uit hoe het zit als je gebruik maakt van de website francoisefotografie.nl. Op het gebruik van deze website zijn onderstaande voorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website wordt je geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Informatie

Françoise | Fotografie streeft ernaar om op deze website altijd juiste en actuele informatie te delen. Deze website dient als portfolio en ik deel hier met name eigen fotografie. Aanvullende informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg is samengesteld door Françoise | Fotografie, mocht desondanks de informatie niet volledig blijken, per abuis niet geheel juist of niet meer actueel zijn, dan ben ik niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen hiervan. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Françoise | Fotografie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit  het gebruik van informatie of van de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.  

E-mail

Françoise | Fotografie kan niet garanderen dat aan haar verstuurde e-mails (tijdig) worden ontvangen en verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails door onvoorziene omstandigheden niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd. Daarnaast zijn aan het versturen van e-mails altijd veiligheidsrisico’s verbonden! Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Françoise | Fotografie te corresponderen accepteer je dit risico. 

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Françoise | Fotografie heeft geen invloed op websites van derden en is derhalve niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Françoise | Fotografie aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden. 

Auteursrecht

Alle publicaties en uitingen van Françoise | Fotografie zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Niets van deze website (geen afbeeldingen, tekst, enz.) mag op welke wijze ook verveelvoudigd, gekopieerd of op andere wijze openbaar worden gemaakt zonder dat Françoise | Fotografie daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

Naast deze disclaimer vind je nog meer belangrijke informatie op deze site: privacybeleid en cookiebeleid