Stichting Historische Gewassen Natuur(lijk) Zeeuws

2023 – Voor de Stichting Historische Gewassen Natuur(lijk) Zeeuws werd ik gevraagd om een nieuwe en eigentijdse website te maken.  Het was niet alleen leuk om de website te maken, maar werd bovendien aangenaam verrast van het mooie werk waar de stichting zich voor inzet.

Op akkers die beschikbaar worden gesteld door lokale partijen worden historische gewassen en oude granen ingezaaid, opgekweekt en geoogst om er vervolgens heerlijke producten van te laten maken. 

Het is de moeite waard om een kijkje te nemen op de website Historische Gewassen! Laat je ook verrassen over de activiteiten waarmee de Zeeuws-Vlaamese stichting werkt aan het behoud van historische gewassen en oude granen.

De teksten, afbeeldingen en video’s die op de website zijn gebruikt, zijn aangeleverd door de leden van de stichting en de partners waarmee zij samenwerken.

Ontstaan uit de oude granen, door de stichting gekweekt: Patrijske Tarwe Tripel en Leeuwerik Saison. Deze laatste is op 1 juni 2023 op de markt gekomen en te reserveren via de website van de stichting.

 Reserveer en proef (maar drink met mate) en lees alles over de totstandkoming van Leeuwerik Saison.

 

Webdesign, Contentbeheer & Productfotografie

Focus op Content door Françoise | Fotografie.